3. marraskuun 2015

Monikulttuurinen työyhteisö

IMG_20220720_101328_HDR

 

Hei! Uudet monikulttuurinen työpaikka – nettisivut ovat työn alla! Ota yhteyttä jos sinulla on kysymyksiä.

 

Kohtaamme maahanmuuttajia enenevissä määrin myös työyhteisöissä. Sekä esimiehen että ammattilaisten tulee osata vastaanottaa maahaanmuuttajakollega työyhteisöön.

Jos työyhteisössä on vieraskielinen työntekijä, alkaa kaksisuuntainen sopeutumisprosessi: sekä eri kulttuurista muuttanut että kantaväestöön kuuluva ovat siinä toimijoina. Käymme tässä koulutuksessa läpi, miten voimme auttaa maahanmuuttajaa integroitumaan työyhteisöömme, kuinka rakennamme luottamukseen perustuvan vuorovaikutuksen, varmistamme riittävän kielitaidon ja perehdytämme hänet oman talon käytäntöihin ja sääntöihin.

Monikulttuurisen työyhteisön jäsenillä on oltava tietoa eri kulttuureista ja taitoa kohdata niistä tulevia kollegoita. Sitä työelämätaitoa kutsutaan monikulttuuriseksi osaamiseksi. Tavoitteena on sujuva työskentely, jossa ammattilaiset kunnioittavat toisiansa.

 

“Aivan ihana luennoitsija. Antoi paljon itsestään ja oli helppo ymmärtää esimerkkien kautta.”

“Koulutuksen aihe oli tärkeä ja sisältö erittäin mielenkiintoinen. Kouluttaja oli erinomainen ja pidin siitä, että hän pystyi jakamaan myös omakohtaisia kokemuksia.”

KIITOS PALAUTTEISTA!

Ota yhteyttä, kysy lisää ja tilaa koulutusta tästä aiheesta!